Увод


Ксиангтан Хонгда Дамппрооф Заштита Тецхнологи Девелопмент Цо, Лтд основана је 2013. године, која је сениор технологија из адсорбентс индустријског поља у Кини. Велика је част да вам се придржавамо и поздрављамо.

Хонгда је производња специјализована за заштиту од дезоксигенације, прашине и влажности, апсорбујуће, сушење током много година, адсорбенти су сигурнији од традиционалних конзерванса и адитива. Хонгда је успоставио побољшани систем са истраживањем, прерадом сировина, производњом, маркетингом и услугама заједно са развојем година, а систем сертификације квалитета добио је сертификат ИСО 9001. Сви производи из Хонгде су прошли кроз националне тестове и тестове треће стране и стекао цертификат о квалификацијама као што су извештај о токсиколошком тесту, извештај о СГС тесту, извештај Националне инспекције итд.

Хонгда може понудити комплетан асортиман производа и решења за одржавање ваших драгоцених производа, продужавајући рок трајања производа и заштиту ваших производа без проблема оксидације, влаге и влаге са нашом професионалном технологијом, богатим искуством и савршеним производним системом и посебним квалитетом услуге . Хонгда није само добављач, већ је реномирани партнер многих брендова у Кини и добио је велико похвале од страних клијената. Задовољство клијената је крајњи циљ Хонгдеа.

Наше начело је "квалитет прве, вриједности бонитета, цијена у разуму, достава у вријеме". Хонгда би покушао најбоље да створи вредност за купце са интегритетом, снагом и квалитетом и никада не зауставља побољшање система квалитета.


※ Предности

Хонгда имају посебну врсту адсорбента са двоструким функцијама које не само да узимају кисеоник, већ и апсорбују влагу из запечаћених производа паковања. Већина нормалних апсорбера кисеоника захтева влагу да апсорбери почну да апсорбују, али такође преносе малу количину влаге у производ који штити. У случају да је производ изузетно важан како би производ био сув. Наш троструки-доказни и дуал-функционални производ комбиновао је функције из апсорбера за сушење кисеоника и кисеоника који не требају влагу за апсорпцију кисеоника, а такође могу апсорбовати влагу из паковања. Наш конкурентски купац може задовољити више захтева од различитих клијената за многе врсте производа. Нарочито, овај новији апсорбер са двоструком функцијом може се спријечити патити од прашине, уља и воде, јер смо користили врло специјалну мембрану за паковање. Обично је адсорбент двоструког ефекта који се користи у храни, медицини и фармацеутским производима. Адсорпција кесица комбинује функције које апсорбују О2 и Х2О, а затим могу продужити рок трајања производа и заштитити производе од лошег кретања у кратком времену. Овај агент за апсорпцију кисика и влаге изузетно је сигуран од свих тестова и може се прилагодити за различите величине паковања и контејнере.


Тип високо ефикасног полимерног сушара који је са природним биљним композицијама развијен од стране Хонгда професионалног технолошког тима. Овај моћни сухи агенс има стопу адсорпције 8-10 пута од традиционалног силиконског гела, калцијум хлорида и других врста. То је најновији и најнапреднији производ у десикантној индустрији широм света са најбољом адсорпцијом ефикасности.


※ Важне карактеристике

Снажнија адсорпција влаге: моћни сушник има стопу адсорпције 8-10 пута од традиционалног силиконског гела, калцијум хлорида и других врста. Адсорпција влаге може бити 250-300% од сопствене тежине десиканта.

Висока сигурност: садржај храњивог материјала из врећица постао би гел након апсорбиране влаге и не би повратио осмозу или цурење.

Интуитивно видљивост: врећице су користиле прозирни дизајн за посматрање проширења апсорбовања влаге.

Еколошки прихватљив: продцут са нетоксичним без укуса и без загађења животне средине после употребе.

Висока брзина адсорпције: Двострука брзина адсорпције влаге од нормалног силиконског гела, калцијум хлорида и других врста.

Ефикасна цена: предложена доза је мања од нормалног сушача за јачу адсорпцију, а трошкови могу бити нижи за клијенте.


Хонгда су развили нови тип врећица који могу контролисати влагу за производе са високим захтевима за влагом. На примјер, запечаћени пакирани производи који су превише или суви сувише влаге, 69% вреће за контролу влаге враћају или апсорбују влагу, а задржавају затворено окружење одржавано са 69% влаге. За разлику од температуре, око ± 3% неусаглашености овде и коначно би било 69% по захтевима. Различите захтеве за производе које можемо прилагодити нашим клијентима.


Апсорбер кисеоника је специјално упакована кесица са високим баријерним композитним филмом и употребљена је за уградњу у заптивену амбалажу за апсорбовање кисеоника и самокиселацију. Тада би производ био свећен и заштићен од анаеробиона, који је једна врста квасца, може довести производе у руке. Адсорбент може задржати протеин производа и постићи сврху држање производа свежим са оригиналном бојом, укусом и укусом. Капацитет адсорпције високе ефикасности је 2-3 пута од традиционалних конзерванса. И наши апсорбери кисеоника за храну су прошли кроз ФДА тестове без икаквих опасних супстанци како би потрошачи могли престати да трпе адитив за конзервансе.


Силикатни гел десикант је високо активиран адсорбент са расположивим силика гелом који је доступан у облику гранула или сфера различитих величина. Силикагел је назвао силицијум диоксид који има стабилан хемијски састав и физичку структуру. Оно што чини овај десикант тако прилагодљивим је чињеница да апсорбује молекуле воде у своје унутрашње пореове и не оставља производ или хемијску реакцију. Без мириса, без укуса и нетоксичних са одличним капацитетом за физичко сушење.


Активирани Цлаи Десиццант је хигроскопска супстанца чврсте супстанце која индукује или одржава стање сушења (исушивање) у његовој близини. Активирана гвожђа се састоји од главне хигроскопне супстанце која је природна и нетоксична. Супер адсорбент обезбеђује изузетно високу стопу адсорпције влаге, долази у мноштву облика, димензија и једињења и може бити дизајниран да одговара било којој апликацији.


Адсорбент који прочишћава ваздух такође се назива адсорпција мириса и користи се за живот. Апсорбери могу скувати формалдехид, амонијак, бензен, ксилен, радон и друге штетне унутрашње гасове. Користи се за фрижидер, гардеробу, ауто, клима уређај, кухињу, купатило, декорисану собу итд. Адсорпција се такође користи за недостатак ствари као што су лекови, храна, електрични уређаји, коже или се користе у унутрашњем пуњењу душека, софеа, играчке и друге дневне потребе, као и пречишћавање квалитета воде. Активни угљен и бамбус су сирови порозни материјали и имају велику површину и јаку упијатљивост како би очистили мирисе.


※ Наши инвентарни производи

● апсорбери кисеоника

- Модел 30 апсорбера кисеоника

- Модел 50 апсорбера кисеоника

- Модел 100 апсорбери кисеоника

- Модел 150 кисеоника

- Модел 200 Апсорбери кисеоника

- Прилагођено

● Кондензатори кисеоника и влаге са двоструким ефектом хране

- Модел 30 кондензатора кисика и влаге са двоструким дејством

- Модел 50 апсорбера кисеоника и влаге са двоструким дејством

- Модел 100 апсорбера кисеоника и влаге са двоструким дејством

- Модел 150 са двоструким ефектима кисика и влаге

- Модел 200 апсорбера кисеоника и влаге са двоструким дејством

- Прилагођено

● сушилице за сушење хране

- Кесе за сушење

- силикагел десикант

- Супер Адсорбент Полимер Десиццант

- Прилагођено

● Десикант за друге индустрије

- Кесе за сушење

- силикагел десикант

- Калцијум-хлоридни десикант

- молекуларно сито сушење

- Супер Адсорбент Полимер Десиццант

- Прилагођено

● Двосмерни контролни вентили за влажност

- 32% кафе

- 49% Вудс, храна, зачини, матице

- 59% биља

- 65% цигарета

- 69% цигаре, храна

- 75% Цигара, Цондиментс

- 85% Цигар паковања, Цондиментс, Снуфф

адсорбент који прочишћава ваздух.


Индустрима у којима послујемо укључују:

● Храна

- Посластичарница: торта, пита, макарони, хљеб, кекси, колачићи итд.

- Храна за одмор: пуњена храна, сухо воће, нори, бомбона итд.

- Храна од орашчица: семе диња, кикирики, бадеми, лешник, каше итд.

- производи од сувог меса: кукуруз, шунка, кобасица, сланина, осушени сусрет итд.

- Сушена биљна храна: осушени агарик, морске алге, сува алергија итд.

- Сушени водени производи: сушена риба, краставац, абалоне итд.

- Остала храна: чај, дуван, цигара, семена итд.

За остале индустрије

● Лекови

● Електроника

● Обућа

● Оловке

● Текстил

● Контејнери

● Шпедиција и складиштење


※ Контактирајте нас

Адреса: Но.9 Иунлонг Еаст Роад Тиании економски развој зона, Ксиангтан град, провинција Хунан, Кина.

Тел: 86-731-57881029 86-731-57881030

Веб: ввв.сорбентиндустри.цом

Екпорт Департмент Емаил: абби-вонг01@сорбентиндустри.цом


DSC_1468_.jpg