Монтмориллоните Минерал Десиццант

Монтмориллоните Минерал Десиццант Увод Активирана минерална глина Десиццант са чврстом хигроскопном супстанцом која одржава суво стање у његовој близини. Активирани гвожђе одушиваћа је главна хигроскопна монтморилонитна супстанца која је природна и нетоксична. Супер адсорбент ...

Detalji o proizvodu

Монтмориллоните Минерал Десиццант

Увод

Активирана минерална глина Десиццант са чврстом хигроскопном супстанцом која одржава суво стање у његовој близини. Активирани гвожђе одушиваћа је главна хигроскопна монтморилонитна супстанца која је природна и нетоксична. Супер адсорбент обезбеђује изузетно високу стопу адсорпције влаге, долази у бројним гранулама величине и може бити потписан како би применио било коју апликацију.

Монтмориллоните Цлаи Десиццант је природни минерални монтморилонит који се обрађује из сировина. Стопа апсорпције влаге овог гипса десикант зависи од садржаја монтморилонита, који има карактеристике очигледне експанзије и не-корозивне након апсорпције влаге, и има предности у прецизним инструментима, војној индустрији и медицинском третману.

image001.jpg


Тежина / врећица

Величина / врећица

Паковање

1 грам

30 * 45 мм

1000пцс * 12багс * 1цтн

2 грама

35 * 45 мм

800пцс * 10багс * 1цтн

5 грам

45 * 65 мм

500пцс * 6багс * 1цтн

10 грам

60 * 70 мм

300пцс * 5багс * 1цтн

15 грама

60 * 85мм

200пцс * 5багс * 1цтн

20 грама

70 * 80 мм

150пцс * 5багс * 1цтн

50 грам

90 * 100 мм

100пцс * 3багс * 1цтн

100 грама

80 * 110 мм

30пцс * 5багс * 1цтн

200 грама

120 * 180 мм

20пцс * 5багс * 1цтн

Прилагођено

Прилагођено

Прилагођено

image003.png


Употреба и мере предострожности

1. Када се користи, ставите адсорбентне вреће заједно са производом који је потребно осушити и конзервирати свећом у запечаћеној амбалажи уз ниску пропусност ваздуха.

2. Након што отворите овај пакет, користите је што је пре могуће и запечите сувим материјалима. Ако га не користите, молимо вас да одмах вратите оригинални пакет из ваздуха и поново га запечатите.

3. Овај производ није јестив, ако се једе погрешно, узмите пуно млека или чисте воде, а затим идите код лекара што пре. Држати ван домашаја деце.

4. Да би се побољшала стопа апсорпције влаге, могу се додати и друге супстанце за проширење унутрашњих поре својих минерала како би се повећала стопа апсорпције влаге, као што су адитиви који садрже калцијум хлорид и друге елементе. Дезикант који садржи јон хлора штетан је за човека и животиње, такође има корозију за производе од метала.

5. Минерални сушник не може апсорбовати кисеоник и може се користити заједно са различитим врстама конзерванса.

6. Минерални десикант има дуг животни век услуге и може се поново користити


image005.jpg

image007.jpg


Ако имате било каквих питања о овом Монтмориллоните Цлаи Десиццант или желите да сазнате више релевантних информација, молимо Вас да нас позовете или контактирате путем е-поште.Hot Tags: монтмориллоните минерал десиццант, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, израђена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga