Сингле Пацк Ацтиватед Сепиолите Минерал Цлаи Дриер

Ацтиватед Сепиолите Минерал Цлаи Десиццант Сацхет Кратак увод Сефиолит минерални глина десикантне вреће које се користе за апсорпцију влаге чувајући ваздух сувим, а тиме помажу у одржавању квалитета производа и трајању. Сирови материјали минералне глинице из минералне глине са отровном и порозном структуром ...

Detalji o proizvodu

Активирана сахиолитна минерална глина Десиццант сацхет

Кратак увод

Секиолитне минералне глине сушнице за сушење које се користе за апсорпцију влаге чиме се одржава ваздух, а тиме и одржавање квалитета производа и трајања. Сирови материјал Сепиолит минералне глина са лабавом и порозном структуром доводи до тога да десикант има способности као што су јака адсорпција влаге, статична дехумидификација и способности уклањања мириса.


image001.jpg

image002.jpg


Предности

● То је природно нетоксично, нешкодљиво, 100% разградиво, без адитива, корозивног материјала или хлорида, познато је као еколошки осјетљив.

● Глина је врло ефикасна унутар нормалне температуре и релативне влажности.

● Апсолутна стопа апсорпције је до 50% сопствене тежине (25 ° Ц, РХ = 100%)

● Широко се користи за коришћење нефтиног заптивача, производа са гасном фазом, као што су намештај, контејнери, складишта, складишни простор, оптички инструменти, делови машина, медицинска нега, паковање хране и војни производи и цивилни производи, а такође су погодни и за електронске и металуршке индустрија.


image003.jpg

Услуге

Наше начело је "квалитет прве, вриједности бонитета, цијена у разуму, достава у вријеме". Сви наши производи прихватају ОЕМ / ОДМ, можемо Вам пружити и заштиту од влаге, влаге, оксидације. Хонгда би покушао најбоље да створи вредност за купце са интегритетом, снагом и квалитетом и никада не зауставља побољшање система квалитета.


image005.jpg


Hot Tags: јединствени пакет сепиолит минералне глинене сушаре, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga