Високо ефикасни пакети за ефикасно полимеризацију

Високо ефикасни пакети за ефикасно полимеризацију

Високо ефикасни пакети за сушење полимера Опис производа: Полимер десикант је нова врста високо ефикасног сушара у нашој компанији, која садржи природну биљку. Способност апсорпције воде је јака и брза, а ефекат полимерног сушара је 8-10 пута већи од традиционалног ...

Detalji o proizvodu


Високо ефикасни пакети за сушење полимера


图片 1.пнг


Опис производа:


Полимер десикант је нова врста високо ефикасне сушнице у нашој компанији, која садржи природну биљку. Способност апсорбовања воде је јака и брза, а ефекат полимерног сушара је 8-10 пута већи од традиционалног сушача, као што су силикагелски сушник, активни гликолизатор и кречно сушило. Полимерни сушач каменца повећава ефикасност сушења у великој мјери, и највиши производи у овој индустрији широм свијета.


Главни технички индекси:


1. Супер апсорбент: Способност апсорбовања воде је 250-300% од само-тежине, 8-10 пута више од традиционалног сушара, као што су силикагелски сушник, активни гликолизатор и кречно сушило.

2. Висока сигурност: када се вода апсорбује, постаје гел без цурења.

3. Директан визуелни изглед: користи се дизајном транслуценције, тако да људи могу директно да посматрају степен реакције апсорпције воде.

4. Заштита животне средине ниске емисије угљеника: зелена заштита животне средине, нетоксична и неукусна, природна деградација.

5. Брза апсорпција влаге: под истим условима, брзина апсорпције влаге је око 2 пута силикагела, минералних или других нормалних сушара.

6. Однос трошкова високих перформанси: у поређењу са обичним сушним средством за сушење, препоручена доза полимера десикант ће се смањити, због одличног капацитета апсорпције влаге, а трошак се смањује у складу с тим.


Обим примене:


Погодан је за све индустрије са високим захтевима за заштиту од влаге, као што су оптички инструменти, електронски производи, војни производи, кожа, одећа итд. Такође се препоручује за кућне ормаре, диск кутије за складиштење и такође погодне за прехрамбену индустрију.


Употреба и тачке за пажњу:


1. Када користите производ, ставите производ заједно са храном (или производом) која треба сушити и сачувати у спојени врећици са малом пропустљивошћу ваздуха и заптивати га топлотом. Немојте цурити ваздух.

2. Након отварања ове амбалаже, употребите је што је пре могуће и запечатите га са осушеном заштитом. Ако и даље остану, молим вас уклоните ваздух из оригиналне торбе за паковање и одмах га затворите да бисте спречили неуспјех.

3. Овај производ није могао јести. Ако неко једе, пијете велико млеко или чисту воду, а затим идите у болницу што пре. Држите га далеко од деце.

4. Полимерни сушник не може апсорбовати кисеоник, тако да се заједно може користити са кисеоником.

  Хонгда Фацтори.пнг


Hot Tags: високо ефикасни пакерици десикант полимера, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљени у Кини

Srodni proizvodi

Istraga