Хигх Десиццант молекуларно сито високих перформанси

Хигх Десиццант молекуларно сито високих перформанси

Десикант за молекуларно сито високих перформанси Опис производа: Десикант молекуларног сита је синтетички десикант са јаком способношћу апсорбовања молекула воде. Величина пора молекуларног сита може се контролисати различитим техникама обраде. Поред апсорпције влаге, ...

Detalji o proizvodu


Високотемпературни молекуларни сито десикант


Опис производа:

 

Десикант молекуларног сита је синтетички сушник са јаком способношћу упијања молекула воде. Величина пора молекуларног сита може се контролисати различитим техникама обраде. Поред апсорбовања влаге, он може апсорбовати и друге гасове. Молекули воде могу се ухватити блиско, под условом високе температуре, изнад 230 ℃.


201805281055502726800.jpg 

 

Главни састојци:

 

Молекуларна сита: молекуларна сита су кристална алуминосиликатна једињења са одређеном величином пор и екстремно високом специфичном површинском површином. Могу се класификовати у 3А, 4А, 5А и 13А према кристалној структури.


分子筛干燥剂.jpg 


Особине молекуларног сита:

 

1. Хемијска стабилност, може остати са 600-700 ° Ц високе температуре у кратком времену, температура регенерације испод 400. Молекуларно сито се може применити у средњој вредности са ПХ вредностом од 5-10. Неки метални катион може се заменити у солном раствору.

2. Адсорпција и десорпција молекуларног сита у води, гасу и течним једињењима је реверзибилна.

3. Адсорпција молекуларног ситног десиканта је већа од силика гела и активираног глинице, при ниском парцијалном притиску или ниске концентрације.

4. На вишим температурама, молекуларно сито и даље може да апсорбује виталне количине воде.

5. Повратна размена јона. Кроз ову размену унапређена је адсорпција и каталитичка својства молекуларних сита и због тога се може користити у мекшању воде и пречишћавања отпадних вода.

 

Опсег примене

 

Широко се користи за дехидратацију различитих течности, боја, горива и премаза, сушење и одсумпоравање течног нафтног гаса и течног угљоводоника, сушење ваздуха, природног гаса, етил угљоводоника, пропилена и ацетилена итд. Такође се користи за влагу - доказивање висококвалитетних производа као што су био-фармацеутски производи и полупроводници.


201805281056169289366.jpg 


Метод употребе и питања која требају пажњу

 

1: овај производ није нетоксичан и безопасан, без корозије.

2. Производ има стабилну хемијску својину, отпорност на хабање и јаку механичку чврстоћу.

3. На хигроскопно својство овог производа мање утиче влага у околини. Под влажношћу изузетно ниске температуре (РХ = мање од 5%), он још увек може да апсорбује пуно воде и гаса и има јаку контролу влаге.

4. Обновљива употреба, а број обновљивих употреба може бити доста пута.

5: Овај производ није могао јести. Ако неко ово поједе, пијете велико млека или чисте воде, а затим идите у болницу што пре. Држите га далеко од деце.

Dust-free workshop.pngLaboratory.png 

201805281056225264498.jpg


Hot Tags: висококвалитетни молекуларни сито десикант, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљени у Кини

Srodni proizvodi

Istraga