Брзо сушено молекуларно сито сушење

Брзо сушење молекуларних сиективних средстава за сушење молекуларних сиевина Дефиниција Молекуларна сита или синтетички зеолит је најагресивнија примарних сушара и нуди разноликост адсорпционе селективности засноване на молекуларној величини, карактеристичној особини ове безопасне синтетике ...

Detalji o proizvodu

Брзо сушено молекуларно сито сушење

Дефиниција молекуларног сита

Молекуларна сита или синтетички зеолит су најагресивнији од примарних дезиканата и нуде различите селективности адсорпције засноване на молекуларној величини, карактеристична карактеристика овог безопасног синтетичког производа садржи јединствену мрежу кристалних пореова и празне шупљине адсорпције. Нудимо молекуларна сита у различитим величинама порција (мјерено у Ангстромима). Наше понуде варирају од 3А, 4А, 5А, 10А и више.

Ово даје селективне карактеристике адсорпције које могу бити врло корисни сушни пакети без уклањања других пожељних молекула, као што су испарљиви органски састојци који могу бити присутни у пакету. Молекуларно сито може одржавати влагу до температуре већој од 450 ° Ф (230 ° Ц) и због своје високе афинитета за влагу може довести релативну влажност у паковањима до 10%.

Заједничке апликације укључују дехидратацију компримованог ваздуха, растварача, угљоводоника, расхладних средстава и инертних гасова. Молекуларна сита се такође користе у различитим процесима сепарације ваздуха и гаса, као што је селективна адсорпција кисеоника у генераторима азота.


image001.jpg

image002.jpg


Ставка

Јединица

Технички подаци

Облик


Сфера

Пречник

мм

1.7-2.5

3.0-5.0

Однос величине до нивоа

%

≥96

≥96

Спец.густина

г / мл

≥0.66

≥0.66

Изгубљени губитак


≤0.20

≤0.20

Снага дробљења

Н

≥30 / ком

≥60 / ком

Статичка адсорпција воде

%

≥21.5

≥21.5

Адсорпција етилена

≤3.0

≤3.0

Паковање Влага

%

≤1.5

≤1.5


image004.jpg


Услуге

Наше начело је "квалитет прве, вриједности бонитета, цијена у разуму, достава у вријеме". Сви наши производи прихватају ОЕМ / ОДМ, можемо Вам пружити и заштиту од влаге, влаге, оксидације. Хонгда би покушао најбоље да створи вредност за купце са интегритетом, снагом и квалитетом и никада не зауставља побољшање система квалитета.

1.ОЕМ / ОДМ доступан.

2.Фрее узорак доступан

3.Триал ордер аваилабле

4.Пацкагинг и схиппинг консултант доступан


image005.jpgimage007.jpg


Hot Tags: брзо суво молекуларно сито десиццантс, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga