Анти-влажност силика гел десиццант вреће

Анти-влажност силика гел десиццант вреће

Анти-влажност силика гел Десиццант вреће Силикагел десикант је врста малог кесица десикант са ситним сјајем гелом као сировином. Принцип сушења је уклањање молекула воде у влажним супстанцама путем адсорпције, што значи кроз честице чврсте супстанце површина, да адсорбује ...

Detalji o proizvodu


Анти-влажност силика гел десиццант вреће

 

Силикатни гел десикант је нека врста мала врећа која се десикантира с синтетичким гелом као сировином. Принцип сушења је уклањање молекула воде у влажним супстанцама помоћу адсорпције, што значи кроз честице чврсте површине, да адсорбује молекуле воде у различитим гасовима и течностима, и паковање на површини чврстог материјала.


силикатни гел 8.јпг 


Анти-влажност силика гел десиццант вреће се може пакирати за 1грам, 2 грам, 5грам, 8грам, 10грам, 15грам, 20грам, 25грам, 50грам, 100грам, 200грам, 500 грам, 1000 грам итд.

Антивегетативни силикатни гелови са десикантним производима добијају другачији тип паковања: бртвило за спавање, трослојна заптивка, заптивка од четири стране. А материјал за паковање такође има много избора, на пример: композитни папир, папир од нечистоће, филтер папир, Тивек папир итд.


1: Композитни папир се назива и ламинирани папир. Снага је нормална, а пропусност ваздуха је лоша, тако да је апсорпција влаге спора. Композитни папир није погодан за електронске производе.


复合 纸 .јпг

 


2: Неткани папир има добру чврстоћу, бољу пропусност ваздуха и жилавост. Међутим, лако се прави у праху, када се користи за паковање монтморилонита.


无纺布 .јпг


3: Филтер за папир (дисперзни папир) се може користити за паковање десикант мала силика гела, што није погодно за паковање монтморилонита, због недовољне чврстоће и лакшег цурења прашка.


滤纸 .јпг

 

4: Тивек папир, то је најбољи материјал за све врсте амбалаже за сушење, са добром ваздушном пропустношћу, довољном снагом и лепим ефектом штампе. И даље има друге лепе карактеристике, као што су анти статична, добра прозрачност ваздуха, дизајн без прашине, одлична временска отпорност, итд. Наравно, цена је највиша.


特 卫 强 纸 .јпг

 


Hot Tags: анти-влажност силика гел десиццант вреће, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цијена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga