Сигурни и нетоксични агенс за сушење гелова

Сигурни и нетоксични агенс за сушење гелова

Сигурно и нетоксично средство за сушење силика гела Силикагел у речи силикагелног десиканта, такође назван "силикатни гел", је високо активни адсорпциони материјал који припада аморфној супстанци. Силикат је главна компонента силикагелног десиканта, добија стабилне хемијске особине, ...

Detalji o proizvodu


Сигурно и нетоксично средство за сушење силика гела


Силикагел у речи силикагел десикант, такође назван "силикатни гел", је високо активни адсорпциони материјал који припада аморфној супстанци. Силицијум је главна компонента силикагелног десиканта, добија стабилне хемијске особине, не гори и има јак адсорпциони капацитет, може апсорбовати воду. Апсорпција влаге од силикагела може досећи око 40%, чак и до 300%.


硅胶 分子 слике .јпг


Како открити да ли десикант силика гела има способност апсорпције влаге и сушења?


1. Сипати у малу шољу хладне воде, отворити врећу за сушење и сипати силикатне гелове деликатне материје у воду да би видела да ли честице десикантне силика гела ће се пржити у фрагменте, уз "зачуђене" звуке. Ако је одговор "да", то значи да је десикант силика гела ефикасан.


7ц1ед21б0еф41бд569д3д8965дда81цб38дб3дцб_ 副本 .јпг


2. Узмите малу врећу сушара и добро га измерите. Потребни су нам релевантни алати за мерење да га означимо и ставимо у собу. После 5 до 10 дана, треба проверити да ли тежина додати или не. Ако додате, то значи рад, јер апсорбује воду која је укључена.


3бф33а87е950352а88ц1156а5ф43фбф2б2118б2б_ 副本 .јпг


3. Демонтирајте десикант и посматрајте грануларне силика гелове честице унутра. Ако је силика гел румен и има велики број перли, то је неисправан материјал. Нема ефекта апсорпције влаге. Затим срушите сиров материјал како бисте провјерили да ли се стаклене перлице мијешају унутра, пазите се на лажне производе.


д7ц9ца3ф8794а4ц2ц6403ф5405ф41бд5ад6е392б_ 副本 .јпг


Погрешне методе испитивања за заједничко сушење:


Погрешан метод 1:


Многи људи мисле да је десикант апсорбујући влагу, само га баците у воду и сачекајте неколико сати да видите да ли је пуна или не. Међутим, сушивач може задржати сув простор апсорбујући влагу у ваздуху. Генерално, циљни објекат десиканта је водена пара уместо текућа вода.


Погрешан метод 2:


Налијте чашу воде на њој директно како бисте видели да ли десикант брзо може апсорбирати влагу. Али десикант није апсорбована смола (уобичајени састојак у пеленама за бебе) која апсорбује течну воду, апсорбујућа смола може апсорбовати само течну воду, али не и водену паре (влагу)!


Погрешан метод 3:


Демонтирајте вањску врећу од сушача и узимати само сировине десиканта (честица или прах) за испитивање без размишљања о ефектима вањске амбалаже за готов производ за сушење. Заправо, амбалажни материјал десикант је важнији од сировине.


Погрешан метод 4:


Ставите десикант у затворено окружење за директно тестирање; Температура и влажност амбијента имају значајан утицај на капацитет апсорпције мокраћне масе за сушење. Нормално је тешко провјерити да ли постоји нека промјена влаге у апсорпцији влаге за кратко вријеме у нормалном окружењу. Ако је могуће, десикант треба тестирати са константном температурном и влажном кутијом.


Тачан метод:


1. Користите кутију за константну температуру и влажност како бисте симулирали промену тежине пре и након испитивања;


ц83д70цф3бц79ф3д4801д452б6а1цд11738б29еб_ 副本 .јпг


2. Може се израчунати однос промене средства за сушење пре и после апсорпције влаге у затвореној средини;


Hot Tags: сигурносни и нетоксични средство за сушење силика гела, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga