Силикатни гел кристали сушени сушач

Кристали кристала силикатног гела Десикантни сушачи Кристали силика гела Десикантни сушач је врста високо активног адсорбентног материјала, који се обично припремају реакцијом натријум силиката и сумпорне киселине и кроз низ пост-третмана као што су старење и кисели мехурићи. Кристали силика гела ...

Detalji o proizvodu

Силикатни гел кристали сушени сушач

Силикатни гел кристали сушени сушач је врста високо активног адсорбентног материјала, који се обично припремају реакцијом натријум-силиката и сумпорне киселине и кроз низ пост-третмана, као што су старење и кисели мехурићи. Кристали с десним силикатним гелом од силикатне киселине су аморфна супстанца чија је хемијска формула мСиО 2 . нХ 2 О. Кристали за силикатне гелове Десиццант сушење је нерастворно у води и било који растварач, нетоксичан, без укуса, стабилан у хемијским својствима, и не реагује са било којим супстанцама, осим јаким алкалијама и флуороводоничном киселином.


image001.jpg


Презентација

Име

Силикатни гел кристали сушени сушач

Тип

Високо активни адсорбентни материјал

Хемијска формула

мСиО 2 . нХ 2 О

Особеност

Нетопљив у води и било који растварач, нетоксичан без укуса, без загађења прашине

Хемијска својства

Стабилно

Сигурност

Високо

Стопа адсорпције влаге

≥20% од сопствене тежине


image003.jpg

image001.jpg


Употреба и функције

● Кристали од силика гела Десиццант сушење се може користити за спречавање влаге флашираних лекова и хране. Може задржати садржај сувог и спречити раст разних гљива.

● Кремасти гелови кристала Десиццант сушење се може користити као опћенито амбалажна амбалажа, као што су вреће, одјећа, обућа, шешири и кожа, како би се спречила добра влажност приликом чувања или транспорта.

● Кристали силика гела Десиццант сушење се може лако поставити у електронске производе, инструменте, кућне апарате, машинску опрему и друге производе.

● Кристали силика гела Десиццант сушење се користи као прочишћивач ваздуха како би се уклонила влага из ваздуха како би се контролисала влажност ваздуха.

● Може се користити као осушивање између две паралелне заптивне стаклене плоче како би се стакло прозирало.Hot Tags: силикагел кристали десикант сушара, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga