Адсорпција честица силикагела

Адсорпција честица силикагела

Адсорпција честица силика гела Кратко увођење адсорпције силика гела адсорпција силика гела је врста високо активног адсорбентног материјала, који се обично припремају реакцијом натријум силиката и сумпорне киселине и кроз низ пост-третмана процеса као што су старење и киселина. ..

Detalji o proizvodu


Адсорбција честица силикагела

Кратко увођење адсорпције силика гела

Адсорпција силика гела је врста високо активног адсорбентног материјала, који се обично припремају реакцијом натријум-силиката и сумпорне киселине и кроз низ пост-третмана као што су старење и кисели мехурићи. Силикагел је аморфна супстанца чија је хемијска формула мСиО2. нХ2О. Нетопљив у води и било који растварач, нетоксични, без укуса, стабилне хемијске особине, осим јаких алкалних, флуороводоничних киселина и без реакције са било којим супстанцама. Хемијски састав и физичка структура силикагела утврђују да има много карактеристика које други слични материјали не могу замијенити. Силикагелски десикант има високе перформансе адсорпције, добру топлотну стабилност, стабилну хемијску својину и високу механичку чврстоћу.

6.јпг 

 

Функција адсорпције силика гела

Адсорпција силикагела се користи као пречишћивач ваздуха како би се уклонила влага из ваздуха како би се контролисала влажност ваздуха. Тако се може спречити влага, плесни и рђа. Такође се може користити као сушење између две паралелне заптивне стаклене плоче да би стакло прозирало . Такође се широко користи у поморском саобраћају. Поред тога, адсорпција плавог силика гела се користи као индикатор који указује на степен апсорпције воде и засићености десиканта. Адсорпција силика гела која се мења без боја кобалта је замјена за плаву адсорпцију силика гела.

 

Примена адсорпције силика гела

1. Адсорпција силикагела за медицину и храну

2. Адсорпција силика гела за ципеле и шешире

3. Адсорпција силика гела за електронске производе

4. адсорпција силика гела за контејнер

applications.png 

Услови складиштења

Температура 5-25 степени, влажност мање од 70%; Без светлости или зрачења, држати блиску и без ваздуха, рок трајања може да достигне 10 година (идеално).

 


Hot Tags: адсорпција честица силика гела, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga