Паковања и траке за сушење влаге за сушене водене производе

Паковања и траке за сушење влаге за сушене водене производе

Паковања и траке за сушење влаге за сушене водене производе. Водени производи су производи који производе морско и слатководно рибарство производима водених животиња и биљних производа и прерађивачких производа. Укључује: (1) рибу, козице, ракове, шкољке, алге, морске животиње и свјежу храну ...

Detalji o proizvodu


Паковања и траке за сушење влаге за сушене водене производе

 

Водени производи су производи који производе морско и слатководно рибарство производима водених животиња и биљних производа и прерађивачких производа. Укључује: (1) рибу, козице, ракове, шкољке, алге, морске животиње и сву другу свјежу храну која се производи рибарством и пољопривредом; (2) прерађени производи који су замрзнути, сушени, сушени, димљени, кувани, конзервирани и свеобухватно искоришћени. Храна аквакултуре је хранљива и има различите укусе. Риба са ниском вредношћу и прерађени отпад као што је рибљи оброк, јак рибљи сок је важна храњива протеина. Свјежи производи протеина направљени од водених животиња и биљака, као што су масти и уља, гели, витамини, хормони и други производи, су хемијски и фармацеутски производи са различитим врстама употребе.


тимг (5) .јпг

 

Водни производи, према месту производње, могу се подијелити у двије категорије: морски производи и слатководни производи; Након хватања риба, ако не предузмете ефикасне мјере за чување одмах, лако је корумпирати и погоршати. Према томе, према условима конзервације, може се подијелити на свеже водене производе, замрзнуте водене производе и сухе производе. Сушени производи се могу поделити на производе осушене риба, сушене производе од шкољки, сушени производи од козице, производи осушени на алге, остали осушени водени производи.


1537239697 (1) .пнг

 

Микроорганизми, као што су бактерије, квасци и калупи, њихов раст и репродукција и активност инхерентних ензима у храни, који су често главни узроци погоршања водених производа. Активност микроорганизма и ензима везана је за температуру и воду. Када се температура спусти, микроорганизам ће зауставити репродукцију или чак умријети, а ензим ће ослабити или изгубити способност распадања. Слично томе, смањење воде такође инхибира раст и репродукцију микроорганизама и калупа, и смањује активност инхерентних ензима у храни. Стога се постиже циљ продужења складиштења сувих производа водених производа.

Десикант је супстанца која уклања влагу од влажних производа. Постоје два различита типа: хемијски десикант, као што су калцијум сулфат и калцијум хлорид, који се комбинују са водом како би се формирао хидрат за сушење. Физички десикант, као што је силика гел и активирана глиница, осуши се физичком адсорпционом водом.

Десикант који се користи у храни, као што је водени производи, мора бити нетоксичан, без укуса, без контактне корозије, без загађивања животне средине материјала. Међутим, лабораторијски сушник, као што је сумпорна киселина, алкални креч, је превише опасан, чак и ако имају и предности, као што је брзина апсорбера, висока ефикасност, ниска цијена и тако даље, не могу се користити у храни. Најчешће коришћени десикант у храни су кречњак десикант и силикатни гел сушач, Монтмориллоните десикант и калцијум хлорид сушикант.

Главна компонента кречњака је калцијум оксид, који може апсорбовати воду кроз хемијску реакцију. Без обзира на ниво влажности вањског окружења, његов капацитет апсорпције влаге може се одржавати на преко 35% самотвора. Погоднија је за очување ниским температурама, са одличним ефектом апсорпције влаге и ниске цијене. Може се широко користити у храни, одјећи, чају, кожи, обућама, електричној и осталој индустрији.


生石灰 干燥剂 .јпг

 

Силикатни гел десикант је нека врста силика гела са високом микропорозном структуром. Није токсичан, без укуса и без мириса. Има стабилну хемијску својину и јаку хигроскопску својину. Због тога се широко користи у складиштењу и транспорту инструмената, опреме, коже, пртљага, обуће, текстила, хране и лекова ради контроле релативне влажности животне средине и спречавања роба од влажности, плесни и рђе. На пример, силикагел десикант који се користи унутар ксилитола, једини је одобрен од стране Европске уније.


图片 1.пнг

 

Монтмориллоните десикант је направљен од чистог природног бентонита, који је зелен, нетоксичан и без укуса. Има добре перформансе адсорпције на собној температури и општој влажности, са адсорпционом активношћу, статичком дехумидификацијом и уклањањем мириса. Она не само што има брзу брзину адсорпције и високу адсорпциону способност, већ је и нетоксична, без укуса, без контакта корозивна и не загађује животну средину. Подручје примјене: широко се користи у производима који не могу користити заптивке уља и заптивке гасне фазе, као што су: оптички инструмент, електронски производ, медицинска здравствена заштита, паковање хране и суво ваздушно бртвљење за војне производе и производе из цивилних производа.


图片 2.пнг

 

Главна сировина калцијум хлорида десикант је калцијум хлорид, који је направљен од висококвалитетног калцијум карбоната и хлороводоничне киселине кроз синтезу реакције, филтрацију, концентрацију испаравања и сушење. Бијели порозни блок, гранулисани или чворови чврста супстанца. Окусите мало горак, без мириса. Водени раствор је безбојан. Углавном се користи као сировина за производњу других калцијум соли у неорганској хемијској индустрији. Такође се користи као средство за сушење за гас и као средство за дехидрацију у производњи алкохола, естра, етра и акрилне смоле. У прехрамбеној индустрији као фортификатор калцијума, средство за негу, средство за келирање, средство за сушење.


氯化钙 干燥剂 .јпг

Hot Tags: пакери за чување влаге и траке за сушене водене производе, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљени у Кини

Srodni proizvodi

Istraga