Апсорбер кисеоника за говедино сушено свињско месо

апсорбер кисеоника за говедино суво осушено свињско месо

Detalji o proizvodu

Апсорбер за кисеоник за говедино суво осушено свињско месо

 

Говедина је сјајна са слатким укусом и добра за слезину и стомак. Богат је креатином, витамином б6. Витамин б12. Аланин, карнитин, протеин, линолна киселина, цинк, магнезијум, калијум, гвожђе, калцијум и други хранљиви састојци. Докторка Каролина, која је универзитет у Сиднеју, открила је да говедина повећава људску интелигенцију.

 

Говеђа гриња нормално без адитива, која је склона кварењу и не може се дуго задржати. Ако средство за складиштење има влагу, то ће убрзати раст калупа на говедину.

бееф.јпг

дриед бееф.јпг


Свињетина кретен с прекрасним обликом, јединственим окусом, нежним укусом, богатом исхраном и удобним јести. Дроолинг свјежи и укусни свињски свињски мед садржи високу нутритивну вриједност, богату беланчевинама; Мед додан сувом месу садржи више од десет врста амино киселина које су потребне људском тијелу, разне активне ензиме, неке богате константе, елементе у траговима, богати минерали и без масноће, како би се помогло варењу.


Свињетина је пресвучена у нормалном температурном окружењу, боја се променила и појавила се око недељу дана; Ако је ставите у фрижидер са затвореним пакетом за складиштење, који може продужити животни век у трајању од око 20 дана; Ако се купи из супермаркета са вакумском амбалажом може се сачувати пола године; Ако је апсорбер кисеоника за храну постављен унутар затвореног паковања, може се продужити рок трајања свињетине од најмање 1 до 2 месеца и може се продужити више од 3 месеца ако се пакује боље затвореним материјалом.

суво месо слице.јпг


Шта је кисеоник?

Кисеоник и влага су најомиљенији елемент у свемиру, и важан део атмосфере неопходан за опстанак у територијалном животу. А такође су и преживљавајући услови за неке врсте бактерија и гљивица, те ће олово оштетити.

Апсорбер кисеоника је мала кесица која се користи да би се производи држали безбедни од ствари као што су плесни и продужити рок трајања, узимајући кисеоник из запечаћеног паковања и поуздано доношење нивоа кисеоника на 1,0% или мање. Ови апсорбери кисеоника могу се наћи у многим различитим врстама ствари од фармацеутских производа до индустријских метала, али вероватно најчешћа употреба за њих је с храном. Познати и као кисеоник, ове кесе су алати који помажу да производи буду свежи без свих нездравих конзерванса.

"Али има много хране које једем и немају апсорбера кисеоника у њима који никад не изгледају покварени". То је зато што на тржишту данас има много хране која користи конзервансе како би продужила рок трајања све док могуће. Ово може звучати као добра ствар, али ова храна не може се сматрати органском или природном. Коришћењем апсорбера за кисеоник, компаније могу смањити количину конзерванса који користе како би пружили свежу и органску робу својим потрошачима.

кисеоник абсорбер.јпг

кисеоник апсорбер ролл типе.јпг

Наша фабрика поседује ИСО9001.2018 сертификат и сви производи су прошли кроз СГС тестове. Имамо стручне тимове за истраживање и развој, производњу и услуге. Тренутно нисмо највећа фабрика адсорбената у Кини, али намеравамо да постанемо најбољи партнер наших клијената са високим стандардним производима. Желели бисмо да вам понудимо најповољније производе по најповољнијој цени и учинимо Вашу ефикасност. Производи од дугог живота би били корисни за продају.


Hot Tags: апсорбер за кисеоник за говеђо суво осушено свињско месо, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga