Кондензатор кисеоника за отпоран на уље за колаче

Наш апсорбер за кисеоник може се пакирати у запечаћеној амбалажи са колачима како би очистио кисеоник, а затим спријечио колаче од оксидације, влажности и мембране. Због тога су колачи богати уља, наш кисеоник је произведен специјалним филмским материјалом који се може заштитити од уљане осмозе.

Detalji o proizvodu

Апсорбер за кисеоник за колаче


Месец је представник традиционалног средњошколског фестивала. Кружне месечне торте деле заједничке породице, симболизујући јединственост и хармонију породице. Пуњења моонцаке су углавном направљене од сировог семена биљке као што су орах, бадем, семе сезамова, семе диња, глог, семе лотоса, црвене зрна и пасту јужуб. Моонцакес могу омекшати крвне судове, спријечити артериосклерозу и подстаћи имунитет.


Црисп торта и пиа колач са златно жутом бојом, изгледао је уље, али није мастна, укусна оштра окуса. Пунићи су углавном паста за семе лотоса, пасте пасте, жуманца, свеже воће (као што су дурјан, банана, манго). Кинески колачи за ракове, вијетнамски дуријски колачи, колачићи малих дуријских мачака.

 

Унутрашња пуњења моонцаке и оштре торте углавном имају две врсте меких и тврдих, а мекана надопуњавања садрже више влаге, која се могу чувати тек око 7 до 10 дана на нормалној температури. Рок трајања свјежег меса и жуманца моонцаке је само око двије седмице, а чврста надопуњавања могу се чувати само око мјесец дана. Месец и торте су богати масноћом и шећером, и склоне су оксидацији, а затим воде плесом и погоршањем када се врше топлотом и влагом. Поред тога, коријена хрскавог колача се лако пали, не само да утиче на изглед, већ и на укус, квалитет и лако утиче на влажно погоршање.

моонцаке.јпг123.јпг

durian pia.jpg

Наша фабрика је професионална производња у апсорберу кисеоника већ дуги низ година. Наш апсорбер за кисеоник може се пакирати у запечаћеној амбалажи са колачима како би очистио кисеоник, а затим спријечио колаче од оксидације, влажности и мембране. Због тога су колачи богати уља, наш кисеоник је произведен специјалним филмским материјалом који се може заштитити од уљане осмозе.

Да би се прехрамбеном индустрију задовољили високи захтеви за производњом, адсорбер се може користити за аутоматске машине за паковање. Ако вам је потребно, молимо вас да нас обавијестите и ми ћемо вам пружити комплетну услугу линијског и отпремне машине која се може прилагодити вашим производним линијама.


Карактеристике:

1. Избегавајте секундарну унакрсну контаминацију производа због вештачког пражњења деоксидизатора.

2. Ослободити унос радне снаге, смањити трошкове регрутовања, запошљавања и управљања људима за купце.


ауто-пацкагинг.јпг


Hot Tags: апсорбер кисеоника за колаче, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљени у Кини

Srodni proizvodi

Istraga