Пакети за адсорпцију кисеоника за суху храну

Пакети за адсорпцију кисеоника за суху храну

Пакети за адсорпцију кисеоника за суху храну. Сува храна се односи на зачини и храну која се осуше и осуше за уклањање влаге. Уобичајена сува роба, прво мора уклонити влагу. Влажне агаричне, свеже одабране печурке, недозвољене датуме, зелени бибер не могу се сматрати сувом робом; Друго, многи природни ...

Detalji o proizvodu


  Пакети за адсорпцију кисеоника за суху храну

      Сува храна се односи на зачини и храну која се осуше и осуше за уклањање влаге. Уобичајена сува роба, прво мора уклонити влагу. Влажне агаричне, свеже одабране печурке, недозвољене датуме, зелени бибер не могу се сматрати сувом робом; Друго, многа природна осушена зачина припадају сушени роби. На пример, бибер, бибер, репа, цимет итд. Треће, неки традиционални лекови за биљке могу бити истовремено лијекови и суви производи, као што су гоји бобице. Четврто, суви морски плодови, као што су осушене морске алге, сушене рибе, сушене козице и осушене шкољке, све су у сувом стању. Уобичајена сува роба укључује сухо воће, сухо поврће, зачиниће, зрна, пића, медицински оброци, суво воће итд.


б64543а98226цффца171б7а9бд014а90ф603еа56_ 副本 .јпг

     

Када потрошач жели купити суву робу, требало би да намирише мирис, а затим прво разликују боју. На пример, сува роба која садржи прекомерну сумпор-диоксид има кисел сумпорни мирис. Боја суве робе која је димљена од сумпора разликује се од редовне боје, као што је бела боја фумигованог сребрног уха, боја сребрног ува треба да буде бела и жута, не баш добра као и фумигована. Жута боја фумигираног злата игла је слаба жута, а расподела жутог и бијелог није униформна, златна игла без фумигације је златна или смеђа, боја је равномерна; Затим, потрошач треба да провери да ли је сува роба потпуно суха или не, а роба не може бити плесна или корумпирана; Конкретно, приликом куповине суве робе треба напоменути следеће ставке:

(1) изглед. Сува роба има потпун изглед и показује да ли су пажљиво прегледани.


тимг (2) .јпг


(2) обраду. Што је униформнија текстура, технологија бољег квалитета и обраде; Не јести, природне боје: не купујте суву робу која је побарана или бељена.

(3) боју. Немојте одабрати ону са превише тамне боје, јер може постојати дуготрајна залиха.


银耳 .јпг银耳 .јпг


На пример, како идентификовати сушене морске плодове, без обзира да ли се стављају формалдехид или не приликом куповине суве робе:

1. поглед, ако је морски плод бијели и густи, избегавајте јести;

2.Смелл, морски плодови да формалдехидни балон може оставити неколико необичних мириса;

3. додирните, када дохватите морску плоду која мехури са формалдехидом, она ће се лако сломити.

Уопштено, сува роба мора бити ускладиштена у сувом складишту. Иако складиштење ове робе не захтева хлађење, они би требали остати релативно хладни. Температура продавнице треба да се одржава између 18 и 21 ° Ц. За већину суве робе, ако могу остати на 10 ° Ц, очување квалитета ће бити боље. Вентилација има велики утицај на температуру и влажност складиштења сувог терета. Ваздух у сувом складишту треба размјењивати четири пута по сату по стандарду. Осветљење унутар складишта обично је 2 до 3 вати по квадратном метру.

      У исто време, тако да сам суве робе, као што су кикирики, семе диња, индијски орах, борови орах и црвени датуми, сливе и суво воће, требало би да држе ниско кисеоник или чак анаеробно окружење. За суву робу која са високим садржајем масти и шећера, производ ће бити разблажен јер се кисик оксидира са састојцима у храни. Такође промовира репродукцију бактерија. Маст која се претвара у производњу "чипса укуса" и не може се поједити више. Зато морамо користити наш деоксидизатор. Као што је приказано на следећој слици:


图片 121.пнг


Хонгда специјализована за производњу адсорбента за сушење и пречишћавање ваздуха од почетка 1995. и Ксиангтан Хонгда Дамппрооф заштита технологије развоја Цо, Лтд основана 2013. године, која је виша технологија из адсорбената индустријског поља у Кини. Велика је част да вам се придржавамо и поздрављамо.


图片 1_ 副本 .пнг


Хонгда је производња специјализована за заштиту од дезоксигенације, прашине и влажности, апсорбујуће, сушење током много година, адсорбенти су сигурнији од традиционалних конзерванса и адитива. Хонгда је успоставио побољшани систем са истраживањем, прерадом сировина, производњом, маркетингом и услугама заједно са развојем година, а систем сертификације квалитета добио је сертификат ИСО 9001. Сви производи из Хонгде су прошли кроз националне тестове и тестове треће стране и стекао цертификат о квалификацијама као што су извештај о токсиколошком тесту, извештај о СГС тесту, извештај Националне инспекције итд.


图片 9_ 副本 .пнг


Хонгда може понудити комплетан асортиман производа и решења за одржавање ваших драгоцених производа, продужавајући рок трајања производа и заштиту ваших производа без проблема оксидације, влаге и влаге са нашом професионалном технологијом, богатим искуством и савршеним производним системом и посебним квалитетом услуге . Хонгда није само добављач, већ је реномирани партнер многих брендова у Кини и добио је велико похвале од страних клијената. Задовољство клијената је крајњи циљ Хонгдеа.

Оур оффице.пнг


Наше начело је "квалитет прве, вриједности бонитета, цијена у разуму, достава у вријеме". Хонгда би покушао најбоље да створи вредност за купце са интегритетом, снагом и квалитетом и никада не зауставља побољшање система квалитета.

Бусинесс Лиценсе.пнг

Hot Tags: кисеоник адсорбенти пакети за суху храну, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљени у Кини

Srodni proizvodi

Istraga