Кисеоник Адсорбер Сацхетс за кафу

Кесе за апсорпцију кисеоника упаковану у кутију заптивеног паковања, онда апсорбер може поуздано довести ниво кисеоника на 0.01% или мање. Углавном функција адсорпције деоксидизера олакшава кисеоник да продужи рок трајања спречавајући оксидацију.

Detalji o proizvodu

Кисеоник Досадне вреће за кафу


Високе температуре, влажност, кисеоник и сунчева светлост су кључни непријатељи очувања кафе. Свежина је веома важна за кафу. Ако се пасуљ или прах кафе не одрже правилно, то ће убрзати губитак мириса и на тај начин утицати на укус каве. Због тога је очување веома критично. Печени зрна кафе се лако оксидирају када додирну ваздух, оксидационо олово уље кафе се погоршава, аромација нестаје и појављују се кисели укуси. Ево шта да делите: како чувати кафу.

1. Нормални пакет.

Најчешћи пакет за пасуљ или прах кафе је запечаћен у стакленим конзервама, папирним кесама или пластичним контејнерима. Бескорисно је у очувању и треба га конзумирати што је пре могуће због оксидације кафе сваким минутом.

2. Вакумски пакет.

Након паковања кафе у контејнере за паковање (лименке, вреће од алуминијске фолије, пластичне кесе), извадите ваздух из запечаћених контејнера. Зове се вакумски пакет, али у ствари уклања само 90% ваздуха и није добро за очување кафе праха.

3. Паковање са пуњењем гаса.

Након пуњења кафе, неактивни азот се улијева кроз чеп који је дизајниран на металној врећици, а угљендиоксид у врећици се исцеди из рупе. Ова метода је релативно популарна, али део ваздуха ће бити избушен из рупе у унутрашњости пакета. А и материјал је скуп, трошак је висок, у овом тренутку само неколико компанија ће усвојити ову врсту паковања.

4. Паковање кисеоника.

Кесе за апсорбер кисеоника упаковану у кутију заптивеног паковања, онда апсорбер може поуздано донијети ниво кисеоника до 0.01% или мање. Углавном функција адсорпције деоксидизера олакшава кисеоник да продужи рок трајања спречавајући оксидацију. Овај начин паковања широко користе произвођачи кафе.

кисеоник абсорбер.јпг33.јпг

Наша фабрика Ксиангтан Хонгда Дамппрооф Заштита Тецхнологи Девелопмент Цо, Лтд је професионална производња у свим врстама адсорбената посебно у храни десикант и кисик апсорбер. Апсорбери кисеоника користе се за уклањање кисеоника из запечаћеног окружења, стварајући азотно окружење за дуготрајно складиштење хране. Дезиканти су решења за одржавање ваших драгоцених производа и извоза без проблема са влагом и влагом. Хонгда је развио нови тип адсорбента који апсорбује кисеоник и влагу за прехрамбене производе како би решили најважније проблеме за наше клијенте. А адсорпција је одела за више производа уља или пуно воде заптиваних производа због специјалног спољног слоја који може заштитити од уља, воде и прашине.


Наша фабрика поседује сертификат ИСО9001.2018 и сви производи су прошли кроз СГС тестове. Имамо стручне тимове за истраживање и развој, производњу и услуге. Циљ нам је постати најбољи партнер наших клијената са високим стандардним производима. Желели бисмо да вам понудимо најповољније производе по најповољнијој цени и учинимо Вашу ефикасност.


Ако вам треба, молимо Вас да нас контактирате и ослободите се!
Hot Tags: кесе за адсорпцију кисеоника за кафу, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљена у Кини

Srodni proizvodi

Istraga