Апсорбер за кисели гас за печену храну

Апсорбер за кисели гас за печену храну

Апсорбер за гасове кисеоника за печену храну Печена храна се углавном односи на велику категорију тестенина који усвајају процес печења и направљен је од пшеничног брашна и других зрна као основних сировина кроз процес печења. Иако је опсег печене хране широк, разноврсност је ...

Detalji o proizvodu


Кисеоник гасни апсорбер за печену храну


Печена храна се углавном односи на велику категорију тестенина који примењују процес печења, а направљен је од пшеничног брашна и других зрна као основних сировина кроз процес печења. Иако је опсег печене хране широк, разноврсност је различита, облик је различит, арома је другачија, али се може поделити на три врсте производа углавном: хљеб, пецива, кекс и тако даље.

 

024ф78ф0ф736афц3б79б1593б819ебц4б64512б4.јпг 

 

Чување таквих намирница је главни проблем јер садрже разне масти, шећере, протеине, друге лако оксидирајуће супстанце и анаеробне микроорганизме.

 

Уопштено гледано, разлози пропадања хране су следећи:

 

1, Квар хране насталих репродукцијом микроорганизма, у којем је главни фактор микроорганизм. Механизам метаморфозе је да корумпирани микроорганизми често користе протеин као пластични материјал који чини његово тело и као извор енергије. Под дејством корумпираних микроорганизама (ензими које секретују микроорганизми), сложени макромолекули се постепено распадају у ниске молекуларне супстанце и производе ненормалне мирисе, мењају изворну боју и облик и истовремено производе токсичне супстанце.

 

242дд42а2834349б39а34338цбеа15це37д3бее1.пнг 

 

2, квар хране је узрокован унутрашњим ензимима хране, који често садрже липазе, протеазе, амилазе, полифенол оксидазе и пероксидазе, итд. Ови ензими ће убрзати метаболизам хране и узроковати постепену деградацију хране.

 

3, изазвана је улогом кисеоника у ваздуху оксидативног ранцидитета пропадања хране као што су маст, витамин оксидације, оксидација и боје пигмента, као што су природна уља спонтано у оксидацији ваздуха, сто и феномен горака укуса, назива се ранцидност (или клуп), разлог је незасићена оксидација масних киселина кисеоником у ваздуху полако, стварајући пероксид, пероксид да се распадне да би произвели ниски алдехид и карбоксилну киселину, чинећи да маст производи непријатан мирис и укус . Механизам погоршања је у томе што незасићене киселине могу полако оксидовати кисеоником у ваздуху, што се често назива аутоматском оксидацијом. Липиди, посебно они који садрже велику количину незасићене киселине, су склони да се оксидирају, а са оксидацијом њихова нутритивна вредност смањује, што доводи до токсичности.

 

Тако очување ове печене хране може почети са следећим:

 

1: криопрезервација; микроорганизми, мада могу да расте на ниским температурама, имају веома спор метаболизам и споро расту и репродукцију, што их чини споро да доведе до погоршања хлађене хране. Обратите пажњу на контролу температуре при складиштењу на ниским температурама, генерално говорећи, што је нижа температура, дуже је очување.

 

2: Користите деоксидизатор да бисте смањили садржај кисеоника у пакету. Већина микроорганизама који расте у прехрамбеним материјалима треба да буде анаеробна. Ови анаеробни микроорганизми су уско повезани са О2. Генерално говорећи, у аеробном окружењу, микроорганизми врше аеробно дисање, брзо расте и метаболизирају, а храна се брзо погоршава. У одсуству О 2 , поквареност хране изазвана анаеробним микроорганизмима је спора. Постојање О 2 одређује да ли факултативна анаероба расте брзо или полако. На пример, када вредност Ав износи 0,86, стапхилоцоццус ауреус не може расти или расте веома споро у присуству кисеоника. Добро се развија у аеробним условима.

 

  ИМГ_1452_ 副本 .јпг

 

Истовремено, може смањити оксидацију уља у печени храни, спречити промену боје хране и укус хране и тако даље.


Hot Tags: апсорбер за гасове кисеоника за печену храну, произвођаче, фабрику, велепродају, ниску цену, направљену у Кини

Srodni proizvodi

Istraga