Стрип пакети Апсорбери кисеоника за прехрамбену индустрију

Стрип пакети Апсорбери кисеоника за прехрамбену индустрију

Комплетна паковања Апсорбери кисеоника за прехрамбену индустрију Апсорбери кисеоника, такође познати као деоксидизатор и апсорбент, су адитиви који могу да апсорбују кисеоник и успоравају оксидацију хране. То је скуп једињења која може лако реаговати са слободним кисеоником и раствореним кисеоником у хемијској супстанци, ставити у ...

Detalji o proizvodu


Пасти за паковање кисеоника за прехрамбену индустрију

 

Апсорбери кисеоника, такође познати као деоксидизатор и апсорбент, су адитиви који могу да апсорбују кисеоник и успоравају оксидацију хране. То је скуп једињења која лако може реаговати са слободним кисеоником и раствореним кисеоником у хемикалији, ставити у заптивну врећицу која има одређену порозност и снагу, као што је врећа за сушење и паковање заједно са храном, онда може уклонити остатак кисеоника ваздуха у врећици, спречава храну због промене бојења оксидације, метаморфизма и ранцидности уља, такође се може користити за плесни, аеробне бактерије и има инхибиторни ефекат на раст штеточина од зрна. Тренутно се апсорбери кисика не користе само за одржавање квалитета хране, већ се користе и за очување и антируст зрна, хране за храну, лекова, одеће, крзна, прецизних инструмената и других предмета. Стрип Пакети Окиген Абсорберс усваја механички пакет који је погодан за производну линију са високим степеном аутоматизације.


201608100951031332.јпг 


Користите метод кисеоника:

 

1. Када користите, ставите ускладиштену храну (робу) заједно са овим апсорберима кисеоника у композитну амбалажу (композитни материјал за паковање) са ниском пенетрацијом кисеоника и топлим печатом.

 

2. Овај производ садржи 20ЦЦ, 30ЦЦ, 50ЦЦ, 100ЦЦ, 200ЦЦ и друге врсте деоксидатора у складу са количином која деоксидизатор апсорбује кисеоник како би одговарала различитим количинама паковања.

 

3, Одаберите овај материјал за паковање да је брзина преноса кисеоника мања од 20 мл / м2.24 х. 25 ℃, као што су КОП / ПЕ, КПЕТ / ПЕ композитне вреће за мембране, пластичне канте, стаклене тегле.

 

4. Обратите пажњу на чврстоћу и квалитету заптивања и избегавајте цурење ваздуха.

 

5. Након отварања овог паковања, боље је користити и запечатити чување свежине у року од 1 до 2 сата. Ако и даље остану, молим вас благовремено испуштајте ваздух у оригиналну амбалажу и поново заптивите како бисте избегли неуспјех.

 

6. Ни микроталасна ни јестива.

 

7. Заштита од деоксигена је погодна за очување масне и уљане хране, а не за очување производа богате водом.

 

8. За очување паковања вакуумом деоксигенације, ако је конзервација свежег производа, треба га држати на ниској температури. А деоксидизатор за очување деоксидације оптималне температуре је уобичајено 5 до 40 ℃, нижи од 5 ℃, ефекат очувања деоксидације ће се опасти.

Стрип Пацкс Кисеоник апсорбери се производе помоћу аутоматске машине за превезивање. Машина за аутоматско премештање је врста машине која уређује и премешта траку (споол, колут) . Сада се углавном користи у дессицант, деокидизер, торбу за издавање и друге индустрије.


自动 收 卷 机 .јпг 


То су главне перформансе и карактеристике су следеће:

 

1. Усвојите механичку структуру безстепеног подешавања распореда нагиба

 

2. Сила за намотавање се прилагођава произвољно према материјалима за паковање производа

 

3. Функција двоструког пребројавања је да смањите јачину звука и зауставите је аутоматски након што стигне одређена количина

 

4. Са уређајем за пуштање навоја, брзина навијања се може прилагодити произвољно

 

5. Инсталирајте сензор пуфера навоја на машини за паковање или претходни поступак како бисте смањили волумен машине.


Употреба апарата за кисеоничке пантографе треба да користи аутоматску дозирну машину, која се користи за смањивање малих пакета пре паковања и синхроно повезивање. Користи се за индустрију као што су пецива, Фриед г оодс, чај, семе мелона, инстант резанци, специјална сува роба и тако даље.


自动 投 包机 .јпг


Карактеристике:

 

1. Избегавајте секундарну унакрсну контаминацију производа због вештачког пражњења деоксидизера и сушача.

 

2. Ослободити унос радне снаге, смањити трошкове регрутовања, запошљавања и управљања људима за купце.


Hot Tags: траке за паковање кисеоника за прехрамбену индустрију, произвођаче, фабрике, велепродају, ниску цену, направљене у Кини

Srodni proizvodi

Istraga