Како користити деоксидизатор
- May 28, 2018 -


1. Када се користи, храна (артикла) која се чува свеже ставља се у композитну врећу (композитни материјал за паковање) са ниском пропустљивошћу кисеоника заједно са деоксидизатором и заптивеном топлотном заптивањем.


2. Деоксидизер Овај производ има тип 20, тип 30, тип 50, тип 100, итд. У зависности од величине уклањања кисеоника како би се прилагодио различитим запреминским амбалажама.


3, изаберите пропусност за кисеоник је мање од 20мл / м2.24х.25 ° Ц материјала за паковање, као што су КОП / ПЕ, КПЕТ / ПЕ и друге вреће за паковање сложених филмова, пластичне канте, стаклене тегле, гвоздене лименке.


4, треба обратити пажњу на чврстоћу заптивања и квалитету заптивања, не прави цурење.


5, након отварања паковања, најбоље је користити у року од 1 до 2 сата и запечаћене свеже хране која још није употребљена, молим вас одмах отпустите ваздух унутар оригиналног паковања, а затим поново запечатити, како бисте избјегли неуспјех.


6, не микроталасна, неужит.


7, деоксидација и чување примењује се на очувању мастних и масних намирница и не треба их користити за очување производа са великим садржајем воде.


8, за очување амбалаже вакуумске деоксидације, уколико је конзервирање свежег производа, треба чувати на ниским температурама. Оптимална температура за деоксидацију и деоксидацију деоксидатора је углавном између 5 ° Ц и 40 ° Ц, а испод -5 ° Ц, ефекат деоксидације и дехидрације смањује се.