ФХЦ (Фоод & Хотел Кина) 2018
- Sep 19, 2018 -

ФХЦ (Фоод & Хотел Цхина) 2018 - водеће међународно тржиште за храну, пиће, угоститељство, угоститељство, пекарску и малопродајну индустрију. ФХЦ служи као ефикасна трговачка платформа и центар за стицање драгоцених тржишних увида, учења потрошачких трендова и откривања најновијих иновација.

Преко 2450 излагача из 69 земаља и региона, укључујући националне павиљоне Аустрије, Аустралије, Белгије, Бразила, Канаде, Кипра, Чешке, Данске, Француске, Немачке, Индије, Италије, Јапана, Кореје, Малезије, Португал, Русија, Сингапур, Јужна Африка, Шпанија, Тајван, Тајланд, Турска, Велика Британија, САД придружит ће се 22. сесији сајма. Технологије и производи који покривају све индустрије, укључујући храну, пиће, месо, морску храну, уље, млијечне производе, свеже производе, пиво, пекару, чај и кафу, чоколаду, вина и алкохолна пића, дан догађаја.

Ова емисија подржавају врхунски самитови, професионални међународни форуми, конференције познатог предузећа, међународна такмичења у области кулинарских умјетности, догађаји за кафу и слично, како би се обезбиједили успјех и пословни односи са професионалцима свјетских компанија за производњу хране и пића који се баве експанзијом пословања.


ФХЦ (Фоод & Хотел Цхина) 2018 по бројевима:

  • 91 301 трговинских купаца

  • 2 450 предузећа из 69 земаља и региона

  • 43 групни павиљони

  • Изложбени простор површине 120 000 м2

Наша фабрика Ксиангтан Хонгда Дамппрооф Заштита Тецхнологи Девелопмент Цо, Лтд је професионална производња у свим врстама адсорбената, нарочито храна десикант и кисик апсорбер. Најбољи смо за прехрамбену индустрију. Кисеоник и влага су два најважнија елемента за вођење хране влаге, плесни и разарања. Наша адсорбентна врећа може задржати ваше производе оригиналном бојом, укусом и аромом и спречити оксидацију   продужавајући рок трајања хране. Дуги рок трајања прехрамбених производа било би корисно за вашу продају. Осим тога, амбалаже за сушење кисеоника и кисеоника су физички повезане у пакету производа и учиниле да ваши клијенти не брину о конзервативним зависностима.


ПЛЕАСЕ ТРУСТ УС АНД ЦОНТАЦТ УС!

Ксиангтан Хонгда Дамппрооф Заштита Тецхнологи Девелопмент Цо, Лтд

Адд: Но.9 Иунлонг Еаст Роад Тиании Ецономиц Девелопмент Зоне, Ксиангтан, Хунан, Кина.

Тел: + 86-731-57881029 Факс: + 86-731-57881030

Е-маил: абби-вонг01@сорбентиндустри.цом

Веб: ввв.сорбентиндустри.цом