22. Међународни сајам прехрамбене индустрије
- Oct 29, 2018 -

Као најбољи партнер у прехрамбеној индустрији, веома нам је драго што смо за вас ажурирали најновију међународну изложбу у Кини.

 

22. издање заказано је за 13. и 15. новембар 2018. године би требало бити веће и боље него икада раније. Национални павиљони који су већ потписали укључују Аустрију, Аустралију, Белгију, Бразил, Канаду, Кипар, Чешку, Данску, Француску, Њемачку, Индију, Италију, Јапан, Кореју, Малезију, Мексико, Нови Зеланд, Пољску, Португалију, Африке, Шпаније, Тајвана, Тајланда, Турске, Велике Британије, САД. Ако сте компанија, учествоваће на овој великој забави, уколико су ваши производи потребни било какав адсорбент за одржавање у сувом стању и очување, ако желите да знате о адсорбенту за ваше производе, молимо вас да нас контактирате!

 

Ако нам можете информисати више информација о вашој компанији и производима, припремићемо вам најповољније узорке за вас. И надамо се да ћемо посјетити с вама у ФХЦ Шангају.

 

Овде имамо све врсте сушача за опционо, као што су десикант силика гела и сушилице минералне глине. Тежина од 1г до 1000г сушилице може се прилагодити за различите величине паковања за храну.

Наш апсорбер за кисеоник хране има различите функције као што су, стандардна функција апсорбује кисеоник, дуалне функције могу да апсорбују влагу и кисеоник и брзо апсорбују деоксидизатор за пражњене матице што може учинити да се пакет постане равно као вакуумски пакет.