Кесе за адсорбент кисеоника на гвозденом праху

Кесе за адсорбент кисеоника на гвозденом праху

Кисеоникови врећасти кисеоник на бази кисеоника Кисеоник је један од важних фактора који узрокују квар хране. Многе компоненте хране су уско повезане са присуством кисеоника. Са биокемијске перспективе, када масти оксидирају изложене кисеонику, витамини и разне амино киселине изгубе своје ...

Detalji o proizvodu

     

Кесе за адсорбент кисеоника на бази жељеза


Кисеоник је један од важних фактора који узрокују квар хране. Многе компоненте хране су уско повезане са присуством кисеоника. Са биокемијске перспективе, када масти оксидирају изложене кисеонику, витамини и разне амино киселине изгубе храњиву вредност, а кисеоник такође обарва нестабилне пигменте. Са становишта микроорганизама, већина микроорганизама ће добро расти у аеробном окружењу. Чак и садржај кисеоника је нижи од 2 до 3% у амбалажном амбијенту, нај аеробне бактерије и факултативна анаероба могу и даље расти, а биокемијска реакција ће и даље бити. Због тога уклањање кисеоника у пакету има веома важан практичан значај.

 

201805281147484288503_ 副本 .јпг 


Кроз хемијску реакцију, кисеоник ће се у кратком временском периоду уклонити у затвореном контејнеру, чиме се храна у анаеробном стању (концентрација О 2 испод 0,01%) може ефикасно инхибирати раст анаеробно-аеробних сексуалних бактерија плесни, проширити полицу живот хране, како би се спријечило омекшавање и брушење уља, и спријечило оксидацију меса, такођер имају врло добар ефекат на спречавање губитка витамина у храни.

 

201805281135051206653.јпг 

 

Деоксидизатор је додатак који може апсорбовати кисеоник и успорити оксидацију хране. Деоксидизатор се може користити за пеко хране како би се спречила плесни. Користи се за спречавање оксидације миоглобина током складиштења свежег меса, како би се уклонио кисеоник и одржао свежу боју. За производе куваног меса користи се за инхибицију оксидације масти и спречава раст калупа; За паковање чаја користи се за спрјечавање избацивања чајевог лишћа, промене боје и оксидације витамина. Дакле, ако је уштеду у влаги-доказ, сенчење и плус паковање од дезоксигенације, са ниском температуром, током једне године, она и даље може задржати листове зеленог чаја у стању свежег чаја. Деоксигенизовано паковање се користи у чврстим напитцима, који се балансирају гасом како би се уклонио кисеоник у структури млека и спречио стални или други посебан мирис. Технологија паковања деоксигена може се користити за уклањање кисеоника из експандиране структуре спужве и спречавање оксидације уља. Деоксигенизовано паковање се може користити у прехрамбеној храни, како би се спречио мољац и плесни након уклањања кисеоника. Деоксигенизовано паковање се такође користи у кикирики, ораху и сусаму како би се спречило отказивање уља; Користе се у сувим производима или прахом воћа и поврћа, могу спречити дегенерацију витамина и промјену боје.


201805281154061727239.јпг 

 

Дизајн деоксидатора, који је направљен од жељезног праха као главне сировине, је слободно средство за уклањање кисеоника. На основу хемијске реакције, може брзо уклонити слободни кисеоник и растворени кисеоник у кесама за паковање. Вода мора бити укључена у уклањање кисеоника. Због различитих извора воде, деоксидатор железа може се подијелити на аутоматску врсту реакције и врсту воде. Аутоматски деоксидациони реакциони тип, сам по себи садржи одређену количину воде, након контакта са кисеоником у амбалажи, може одмах апсорбовати кисеоник. Хидрофилни деоксидизатор не садржи никакву воду самостално. Када гвожђе прах реагује са кисеоником, ствара се Фе (ОХ) 3 или Фе2О3. Реакциона формула је:


4Фе + 3О2 + 6Х2О = 4Фе (ОХ) 3

или

4Фе + 3О 2 + 2Х 2 О = 2 Фе 2 О 3 . Х 2 О.

 

9335д7дф-бфа3-446ц-а5а6-9242еф42а1д5.јпг 

 

Ево неколико заједничких формула деоксидатора:

(1) мешати 4 г редукованог гвожђа у праху + 2 г воде + 2 г активног угљена + 1 г НаЦл.

(2) 400 г редукованог гвожђа у праху + 30 г НаЦл + 300 г ЦаО + воде 3000 мл.

(3) 4000 г редукованог гвожђа у праху + 30 г НаЦл + 150 г силика гела.

(4) 15 г редукованог гвожђа у праху + 3г НаЦл + 4 г диатомит + 2 г активног угљена + вода.

(5) 30% МгЦл 2 воденог раствора импрегнираног активираног белог тла 3г + 0.3 г пепела гипса + 3г редукованог гвожђа у праху.

 

Дизајн деоксидизатора, који је направљен од гвозденог праха као главне сировине, има стабилну реакцију, не чудан укус и не формира штетни гас. У случају случајног гутања, он је такође безопасан за људско тијело, тако да ће се користити све шире. Тренутно се деоксидизатор не користи само за одржавање квалитета хране, него се користи и за очување и антирусту зрна, хране за животиње, лекова, одеће, крзна, прецизних инструмената и других предмета.

 

应用 .јпг


Hot Tags: кесе за адсорбцију на бази кисеоника, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљени у Кини

Srodni proizvodi

Istraga