Кесе за пригушивање кисеоника у ролни

Кесе за пригушивање кисеоника у ролни

Шта је кисеоник? Кисеоник и влага су најомиљенији елемент у свемиру, и важан део атмосфере неопходан за опстанак у територијалном животу. И такође су преживјели услови за неке врсте бактерија и гљивица, а од олова ...

Detalji o proizvodu


Шта је кисеоник?


ИМГ_1438_ 副本 .јпг

Кисеоник и влага су најомиљенији елемент у свемиру, и важан део атмосфере неопходан за опстанак у територијалном животу. А такође су и преживљавајући услови за неке врсте бактерија и гљивица, те ће олово оштетити.


Апсорбер кисеоника је мала кесица која се користи да би се производи држали безбедни од ствари као што су плесни и продужити рок трајања, узимајући кисеоник из запечаћеног паковања и поуздано доношење нивоа кисеоника на 1,0% или мање. Ови апсорбери кисеоника могу се наћи у многим различитим врстама ствари од фармацеутских производа до индустријских метала, али вероватно најчешћа употреба за њих је с храном. Познати и као кисеоник, ове кесе су алати који помажу да производи буду свежи без свих нездравих конзерванса.


"Али има много хране које једем и немају апсорбера кисеоника у њима који никад не изгледају покварени". То је зато што на тржишту данас има много хране која користи конзервансе како би продужила рок трајања све док могуће. Ово може звучати као добра ствар, али ова храна не може се сматрати органском или природном. Коришћењем апсорбера за кисеоник, компаније могу смањити количину конзерванса који користе како би пружили свежу и органску робу својим потрошачима.  


Слика а.пнг


Тест извештаји


1534212234 (1) .пнг

1534212351.пнгСервис Промисе

Тренутно нисмо највећа фабрика у свету адсорбента, али намеравамо да постанемо најбољи партнер наших клијената са високим стандардним производима. Желели бисмо да вам понудимо најповољније производе по најповољнијој цени и учинимо Вашу ефикасност.
Hot Tags: кесе за абсорпцију кисеоника у ролни, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, направљени у Кини

Srodni proizvodi

Istraga